Kun olin nuori silloin joskus.. :) liityin kokoomusnuoriin kun mua pyydettiin kokoomuksen kunnallisvaaliehdokkaaksi. Liityin siihen lähinnä sen takia, kun kaikki muutkin kaverit oli sitä porukkaa ja ei sillon alle kakskymppisenä tullu kauheesti ajateltua omilla aivoilla ;D.

Jossain vaiheessa mua alko ottaan suunnattomasti päähän se, että puolueiden välillä oli varsinkin pienellä paikkakunnalla ihan hirveesti kissanhännänvetoa pienistäkin asioista. Eli siis, jos vaikka demarit ajo jotain nuorisotilan kunnostusta, niin kokoomuslaiset ei voinu missään nimessä olla samaa mieltä. Ja jos kokoomuslaiset ehdotti jotain hyvää ideaa, niin demarit ei voinu missään nimessä olla samaa mieltä. Ja tätä jatku ihan naurettavuuksiin saakka. Erosin sitten kokoomusnuorista ja päätin että en tottavie tule ottamaan minkään puolueen jäsenkirjaa kun se meno on tuollaista, vaikka yhteistä hyvää pitäisi ajaa.

Sittemmin olen löytänyt "paikkani" ammattiyhdistysliikkeen parista ja kokemuksen ja sen sellaisen vaikutuksesta ajatusmaailma on aika pitkälle vasemmistolainen. Tykkään vielä enemmän käyttää ilmaisua, että kannatan yhteistä työväenliikettä :). (Ja vielä vähemmän ymmärrän, että demarit ja vasemmistolaiset skabaavat yllä mainituista asioista ihan vain huimien puolue-erojen takia... hei haloo! Mihin on unohtunut yhteisen työväenaatteen asia?).

Liittovaaleissa olin demarien vaaliliitossa... lähinnä siksi kun yhdistykseni muutkin ehdokkaat olivat siinä. Jälkeenpäin on kyllä mennyt maku demareihinkin, lähinnä tuon itsekeskeisen ajattelun takia ja h...tin huonon vaalikampanjan takia! Vaalimainokset on olleet tosi mauttomia, haukutaan sinistä maailmaa jne... ja samalla suvereenisti UNOHDETAAN se, että demarit on olleet päättämässä näistä sinisen maailman asioista viime aikoina. Mm. vammaisten subjektiivinen oikeus henkilökohtaiseen avustajaan kaatui nimenomaan hallituspuolueisiin.

Että, sitoutumaton. Vasemmalle päin kallellaan. Duunari sanan varsinaisessa merkityksessä :D