Koulu loppuu huomenna ja kirjoittelin aikaisemmin, että saan ruveta harjoitteleen luottamusmiehenä olemista.. no ei siinä sitten ollutkaan tarpeeksi vaan tein tänään taas valituksen.

Sain kehittämistehtävästä (lopputyöstä) T2 arvosanan. En ole yhtään tyytyväinen. Vitosta en odota koska tiedän työn olevan kiireessä tehty ja se olisi kaivannut lisää vaikka mitä, mutta en nyt ihan kakkostakaan odottanut. Varsinkin koska esitykseni meni erittäin hyvin ja eräillä muilla oppilailla esityksen erittäin hyvä taso nosti numeron, kakkosesta kolmoseen. Tuli hieman epäreilu olo, kun mulla tää nyt sit ei olekaan vaikuttanut...

No, juttelin siitä muutaman luokkakaverin kanssa ja heidän sekä vastuuopettajan rohkaisemana menin keskustelemaan tästä aiheesta toisen työni arvioineen opettajan kanssa. Se keskustelu meni ihan hyvin ja hän lupasi että työ otetaan uudelleen esille, ja muutkin opettajat saavat lukea työni. Painotin myös sitä, että toisilla se esitys on vaikuttanut, toisilla ei.

Kolmoseen olisin tyytyväinen. Sain harjotteluissakin kolmoset jaksosta ja näytöstä ja olen rehellisesti sitä mieltä, että ansaitsin ne. En siis ole tyytyväinen mutta en olisi itsekään voinut arvioida itseäni korkeammalle, joku moraali sentään.... mutta tiedän, että olen kuitenkin IHAN HYVÄ hoitaja. En tyydyttävä.

No, pitää olla tyytyväinen että nykyään uskallan tarttua epäkohtiin ja olla rohkeampi. Tämä taito on puuttunut minulta monissa tilanteissa kun en sitten loppujen lopuksi ole uskaltanutkaan ottaa asiaa esille. AY-toiminta on kyllä antanut hirmuisesti voimia tässä asiassa, kun tietää ettei tarvitse olla yksin ja epäkohtiin pitää tarttua.

Iso kiitos "uusista" voimistani kuuluu liittoni JHL:n toiminnalle, koulutuksille jne. Pieni ei olekaan yksin :)