Noni, täällä taas tomerana... tai vähemmän tomerana :) Kaksi "hurjaa" ay-viikonloppua takana, viikko sitten koulutiedottajien opintopäivillä ja eilen palailin SAK:n 100v-risteilyltä. Ja pääsin muuton 5 parhaan joukkoon ay-karaokemestaruutta valittaessa :D. Eikä yhtään harmita se, kelle sitä hävis... oli meinaan ihan sairaan hyvä ääni ja asenne sillä paperiliiton pojalla joka kisan vei kotiin :) Hienoa. Mutta hyvä me!

Tuolla risteilyllä ollessani vahvistu myös se, että sitoutumattomana pysyn ja saa olla aika tehokkaat syyt, että jonkun puolueen jäsenkortin ittelleni ottaisin. Mähän olen aina inhonnu puoluepolitiikassa sitä, kun ajetaan vaikka jonkun nuorisotalon peruskorjausta, niin demarit ei voi olla samaa mieltä kokoomuslaisten kanssa ja toisinpäin TASAN TARKKAAN vain siitä syystä, että ollaan eri puolueissa. Mutta viikonloppuna huomasin, että tällaista hännänvetoa löytyy myös näistä työväenpuolueista, enkä sitä kertakaikkiaan voi käsittää. Miksi ihmeessä demari ei voi olla samaa mieltä vasemmistolaisen kanssa ja toisinpäin?? Ja ihan tarkkaan siitä syystä, kun ollaan eri puolueissa. Erään demarin kommentti:"Mä en ainakaan ikinä vois äänestää vasemmistolaista kun ne on niin ihmeellisiä..." ja niin edelleen. Voi jeesus sentään!

Tulevissa vaaleissa mä äänestän tasan tarkkaan henkilöä. Ja se henkilö on Emilia Lehtomäki Pirkanmaalta, sitoutumaton vasemmistolainen. Ettäs tiedätte. Piste. http://emilial.vuodatus.net